Bokning av gästlägenhet

Bokning görs i nedre delen på denna sida. Vid bokning av lägenheten, markera önskade datum i kalendern i enlighet med reglerna för bokning, fyll därefter i och skicka iväg informationen till bokningsansvarig för bekräftelse. För frågor kring bokning , kontakta bokningsansvarig. Gästlägenheten är försedd med kodlås. Koden skickas av bokningsansvarig i samband med bekräftelse.

Regler för bokning:

  • Bokning kan endast göras av medlemmar i föreningen. En bokning om max 4 sammanhängande dagar får göras per månad vid max 4 tillfällen samtidigt. En medlem kan alltså ha maximalt 16 dagar inbokade i förväg i 4 olika månader.
  • Bokning som inte utnyttjas debiteras i efterskott.
  • Lägenheten ska vara städad och lämnad kl 12 på utcheckningsdagen.
  • Om man markerar att man vill nyttja lägenheten t.ex. den 20 och den 21 maj så innebär detta att man har tillträde efter kl 12 den 20e maj och att lägenheten lämnas städad innan kl. 12 den 22e maj.
  • Betalning sker i förskott genom att 200 kr per natt läggs i ett kuvert med namn och lägenhetsnummer i lägenhetsadministratörens brevinkast eller genom betaltjänsten Swish, nummer 123 621 89 60.
  • Om betalning inte har inkommit i tid stoppar lägenhetsadministratören framtida bokningar och avbokar redan gjorda tills betalning inkommit. Administratören kan också, på motsvarande sätt, stoppa framtida bokningar om lägenheten inte städats eller på annat sätt misskötts.
  • Kommersiell vidareuthyrning av gästlägenheten är förbjuden. Gästlägenheten är till för föreningens medlemmar, dess familjer och bekanta.
  • Varje bokning bekräftas av administratören, medlem i föreningen som bokat lägenheten på en ledig tid kan dock vara säker på att bokning har skett trots att bekräftelse inte skickats, förutsatt att ovanstående regler har följts.

Kontakt bokningsansvarig: bergslagen18@gmail.com.

Betalning läggs i Johanna Engmans brevlåda Upplandsgatan 13A plan 4

 

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Reserverad
captcha